Дiдусевi спогади

Я бачу стать твою дівочу,
Кохаю дуже твої очі ,
І спокій мені тільки сниться,
Та жито в полі колоситься,

В тім полі пали ми разом,
У гріх безмежний та ласкавий,
І начебто той змій лукавий,
Тебе кохав я заразом,

Ти дивна жінка, люба моя,
Кохалися ми навіть в морі,
Тебе усе життя кохав,
А зараз все, я старий став,

Сиджу я біля свого столу,
У кріслі,  наче у престолу,
Включив старий компьютерець,
Тай кажу хай йому все грець,

Врубив цс по шпилив трохи,
Тай в ліжко впав, і руки в боки,
 Почав все знову споминати,
То жито, море, очі, гарні.


Рецензии