Захiд сонця

Магiя неповторностi,
Дослiдження глибин,
Досягнення зрiлостi
За декiлька хвилин,
Неосяжноi безмежностi-
Едина мить,
Найдовше життя,
Незабутнiй цвiт,
Затьмарююче вiдкриття-
Безмежний свiт,
Твое обличчя,
Промiнь тепла,
Кохання-це звично
Вiдблиск скла,
Найпалкiше почуття-
Угасання iмла,
Бiль i щастя-
Всесвiту крила...


Рецензии