8

English:
Today in love, but not in love with body,
There is no target, only kiss come true.
My love alive, it’s looks like god melody,
My passion sleep, and dreams about you.

Just now it’s mix – between my love and passion,
Like morning fresh, my coffee with a milk.
The Love is word – it’s art of temptations,
My Passion – gift, like picture of the silk.

I never will for you, like first and last expression,
Like brightness light, or stars around sky.
I ask a time, to be in my confession,
And no reasons, for the asking why.

It’s really true, I want to be your lover.
Will on your dreams, when you account days.
And Passion – gift, to be with you forever,
And chains of souls, when we are face to face.

Русский:
Я полюбил тебя, тобой не обладая,
Не ставя цель, что Ты отдашься мне.
Любовь жила, о теле не мечтая,
А страсть спала, и Ты ей виделась во сне.

Теперь, во мне смешались оба чувства,
Любовь и страсть, как кофе с молоком.
Любовь – слова, и искушения искусство,
А страсть – подарок, что оставлен на потом.

Я не хочу остаться впечатленьем,
Пусть ярким, сочным, или же другим.
Я заклинаю время – быть немного вечным.
И подчиняться лишь желаниям моим.

Да, я желаю, быть тобой любимым.
Что б Ты мечтала, и считала дни.
А страсть – подарок, быть с тобой единым,
Соединенье душ, когда с тобой одни.


Рецензии