Кохай мене

Гляну в очі твої ніжно, ніжно
І тебе обійму міцно, міцно
Я кохаю тебе дуже сильно
Ти на мене поглянь пильно, пильно
Бо уста мої смачно-вишневі
Брови чорнії, променеві
В мене очі зелені, зелені
В мене щічки холені, холені
Я стрункенька, наче смерека
За тобою піду я далеко
Руки в мене ласкаві, ласкаві
Сукня в мене легенька, яскрава
А під сукнею - ти придивися
Все твоє, все тобі знадобиться
Ти кохай мене дуже, дуже
Бо без тебе я щось знедужу


Рецензии