Кошенятко укр

Моє кошенятко спатки лягає,
Ліжечко тепле її обнімає,
Котик коханний в ліжечко хоче,
Кошенятко там залоскочить.
Моє кошенятко спатки лягає,
З котиком сонечко моє засипає,
Котик до сонечка в ліжечко ляже,
Будем коханням всю ніч займатись.
Котик ніжно тебе поцілує,
І не дасть спатки тебе поцілує,
Будемо разом світанок зустрічати,
Я тебе люблю моя ти кохана.
Кошенятко моє вже засипає,
В казку снів вона попадає,
Будем коханням всю ніч займатись,
А коли проснемся будем спілкуватись.


Рецензии