Мати

Укрилася білим цвітінням
земля
й рожевим туманом… Промінням
ясна…

Натруджені руки тримаю
в своїх,
І серця вуста припадають
до них.

Єство поринає в дитинства
казки,
Стікає тепло материнства
з руки.

Єдина на світі зігріє
вона,
Моєю печаллю хворіє
сумна.

Частину себе цьому світу
дала,
Шляхами солодкого літа
вела.

І наше життя – це повільний
пролог.
Два серця, душа тільки спільна,
на двох.


Рецензии