Хто ти?

Я ковтаю подих сонця.
Тей, що свiтить у вiконця.
З моря дунув легкий вiтер,
А у горах пахнуть квiти.

Я тiкаю тихо с хати,
Щоб це заряво засняти.
А навколо стiльки див…
Все хватае об`ектив.

I на мить я припеняю.
Хто це?.. Я ii не знаю.
Вона майже не ступае.
Море всi слiди ховае.

I менi на мить здалося –
Золоте ii волосся.
Наче сонце в небi сяе.
З нею навiть вiтер грае.

I я вже не помiчаю,
Що лише ii знiмаю.
I я зрозумiю з годом,
Що це будуть кращi фото.

Бiльш ii не зустрiчаю.
Хто ти?... Чом тебе не знаю…

16 июня 2009г.

(трудно печатать грамотно
не имея укр. клавиатуры)


Рецензии