I leave... I live

I leave my home again,
I live in love, believe
My heart so far away
I know I can achieve.
I know you get it soon-
my song of spooney    dream
your eyes like fully moon
, so tender and so lean.
 But it s ok, forget
I know you total mine
 Today we both are sad
Tomorrow will be shine
 I feel I'll leave him so…
…so certain-never mind
I leave tomorrow home
To meet you in my life


Рецензии