Якщо впаде пелюстка на долонь

Якщо пелюстка впаде на долонь,
Це значить, що мене чекаєш,
Це значить, ще не згас вогонь,
Це значить, що мене ти пам'ятаєш.

А як злетить пелюстка до гори,
То значить, що нема вже вороття,
Не повернути той щасливої пори,
То значить, що вже зникли почуття.

Як би ж пелюстка вміла говорить,
Вона б все розповіла про любовь,
Про той вогонь який в душі горить,
Якщо впаде пелюстка на долонь...


Рецензии