Хотiв до тебе...

Хотів до тебе - а тебе нема
Нема того, чого би я хотів
Немає тої, кого би я пригрів
Нема ні срібла, золота нема
Немає дум про абсолют світів
Немає спокою, - тож нема гріхів

Немає тіла і краси нема
І замаху нема вітрів
Весни запал в душі моїй згорів
У серці біль... - і смерть вже не сама
Невже цього я справді так хотів?
Я сам. І образ твій минулий
Зігрів мій світ, а сам зімлів.

Немає крові, як чорнила для листів
І птах вже не летить, - як рано він летів
Зустрів убогих, Бога він зустрів
Божевілля море надвоє ділив
Відвів до стиху й мрії упоїв.
Хотів до тебе...
...так цього хотів.


Рецензии
До чего же красив и гибок украинский язык! Как хорошо он принимает формы и изгибы поэтической мысли! Желаю Вам дальнейших творческих и жизненных успехов!

Вячеслав Шульгин   16.10.2009 17:59     Заявить о нарушении
Спасибо, Вячеслав, за добрые слова, чего желаю и Вам!

Максим Сукач   17.10.2009 13:26   Заявить о нарушении