Надiя

Я вірю, що мине біда
і вірю, що настане світла днина,
бо наша Україна - не одна,
за неї стане кожная людина!

І, може, стане боязно панам,
що шматували і топтали неньку,
пора вже підійматись нам
на захист від "панів дурненьких"!

Та не дурні вони в амбіціях і цілях,
бо знають,як до влади протоптати шлях,
а як до діла дійдуть, Боже милий,
вони ж не кращі, ніж той клятий лях!

В моєму серці ще горить вогонь надії
і хочу дочекатись того дня,
коли шляхетна, благородная людина
посяде у нас місце "короля"!

         Любіть Україну,
               Вона в нас єдина!

29.07.2009 р.


Рецензии