Ми, люди...

Вважають деякі філософи і вчені:
людина створює себе сама.
Але (церковні діячі у цьому певні) -
без Бога всі зусилля - задарма.

Далекий шлях з пітьми століть
долали ми не завжди бездоганно.
Проте з'явилися не мимохіть
і виправляєм помилки старанно.

Немає сенсу довго сперечатись,
в минулому залишимо сварки.
Навіщо за походження змагатись -
майбутнє нам творити до снаги!


Рецензии