Мiсяць

У темній будності ночей
Мені б навчитись слухать тишу
Занурившись у сум очей
Цей світ я хоч на мить залишу

Залишу тугу і печаль
Залишу все,що наболіло
А надворі горить ліхтар
І знову в серці защемило

Мені б навчитись слухать тишу
Мені б поринуть в забуття
До місяця дотронусь лише
І руки линуть до вікна

Цей місяць друг мій і товариш
Ми з ним вночі,як два брати
Він справжній друг,він не обманить
І не залишить в самоті

Не зрадить і не проміняє
На блиск і золото зірок
Спитає:"Що там поробляєш?"
А я завжди скажу за двох

Скажу за себе і за тебе
Бо ти лиш світиш і мовчиш
Мені б навчитись слухать тишу
А ти - лиш неба не полиш.


Рецензии