Холоднi квiти

Я знов вслухаюсь в мертву тишу
Тебе чекаю,мов ввісні
І іній намалює квіти
На ледь примерзлому вікні

Вони прекрасні та холодні
Вони - це копія тебе
Бо ти,як казуси погодні
То крига скресне,то скує

А влітку знову негаразди
Сьогодні спека,завтра ллє

Ллє,як з відра,немов стіною
Той дощ пронизує мене
Чому не дорожила мною?
І знову згадую тебе

Тебе забути справа важка
Нехай,мабуть вже всеодно
Стою й дивлюсь,як краплі важко
Лягають на моє вікно

Вони течуть собі повільно
Як сльози ніжно по щоці
І вітер колихає гілки
Це ніби твій привіт мені.


Рецензии