Carpe Diem!

У дружньому колі ловити моменти,
Під вартою левів проводячи час.
Бруківка з орнаментом силуетів,
Що так бездоганно відтворюють нас.
Повітря духмяне. Від кави, напевно...
Ошатний, соборний, захмарений Львів.
Чому, романтичний, п’янкий і богемний,
Стрічаєш гостей павутинням дощів?
В кав’ярнях немає вже столиків вільних –
Не нас запросили сьогодні вони.
А нас площа Ринок приймає гостинно.
Як добре, що тут і тепер саме ми!
Як добре, що маєм почесну нагоду
Ловити моменти (нема вороття)!
Й в таку дощову, суто львівську погоду
Присутніми бути на Святі Життя!


Рецензии