Зимов мр

ЗИМОВІ  МРІЇ

Взимку в хатці з гілочок
Спав маленький їжачок,
Мріяв поволі
У снах кольорових
І чекав весну.

Бавитись, гратись,
В річці купатись
Можна навесні.
Взимку ж лежати
В ліжку і спати,
Та дивитись сни.
Весно тепла, завітай до нас!

Бачив він учора сон:
Завітав з грибами слон,
Білі, червоні,
Як на долоні,
Всі, що до смаку.
Але все одно,

Бавитись, гратись,
В річці купатись
Можна навесні.
Взимку ж лежати
В ліжку і спати,
Та дивитись сни.
Весно тепла, завітай до нас!

В ліс прийшов старенький лис,
Той, що має довгий хвіст,
Білому світу,
Дорослим і дітям
Новину приніс.
Що сьогодні він крізь сніг
Бачив посмішку весни:
Квітка маленька,
Зовсім слабенька,
Тягла вгору ніс.
            20. 02. 2007


Рецензии