Кохання мого життя

Ти моє кохання перше і останнє
І моєї долі ти безцінний дар,
Ти мої надії, мрії, сподівання
І для мого серця цілющий нектар.
Ти моє кохання перше і останнє
І в житті моєму почуття єдине,
Ти мої страждання, ти мої бажання
І душа і тіло лиш до тебе лине.
Тож куди дивились ті святі і боги
Котрі поселили між нами розлуку,
Чому розійшлися наші дві дороги
І не пішли далі ми рука об руку.
Та чому так мало зозуля кувала,
Долю дарувавши нам на майбуття,
Коли бути в парі ми удвох бажали
Не дні і не роки, а усе життя.


Рецензии