Спасители Отечества

По місту замаячили плакати:
"Врятуймо Україну,патріоти!"
Арсеній!Юля!Віктор!...Божа Мати!!!
Вам час усім піти видпочивати!
Замордували ви вже цю країну,
Свою кохану неньку Батькивщину.
До влади рвуться горе депутати,
Та присягають нас привести до багатства,
Відомим їм усім зворотним шляхом,
Яким привели Україну до жебратства.


Рецензии