Болить...

Безглуздя…  Я давно хочу до тебе.
Прекрасно розумію – не можливо.
За давній вчинок мій мене карає небо,
Ти не кохаєш, як же це жахливо!
Болить… Я не тобі  готую вранці  каву
І не твій сміх звучить в моєму домі.
Ти думаєш, що я знайшла собі забаву…
Ні, просто я  жила в глибокій комі.


Рецензии