А памятаеш...

1.
Я думаю весь час про тебе дні і ночі
Серце моє  забути  не захоче
Те літо, що так швидко промайнуло -
Воно найкраще у житті моєму було.
Як жаль, ми змарнували скільки  часу,
Весільного не танцювавши вальсу…
У снах солодких зустрічаємось з тобою,
Кращі роки сплили  весняною водою.

Приспів:
А пам’ятаєш,
Як в Інгулі ми купались?
А пам’ятаєш,
Як до ранку цілувались?
Під звуки музики
Майбутнє планували.
А знаєш,
Я про це  не забувала.

2.
За свою помилку розлукою плачу я
І знову голос твій такий близький я чую,
А телефон уже гарячий від розмови,
Невже ніколи не відпустять нас окови.
Моїй душі вже скільки літ нема покою,
Невже мені не бути поруч із тобою?
Люблю тебе, як люблять крила вітер,
Люблю тебе, як люблять сонце квіти.

Приспів:
А пам’ятаєш,
Як в Інгулі ми купались?
А пам’ятаєш,
Як до ранку цілувались?
Під звуки музики
Майбутнє планували.
А знаєш,
Я про це  не забувала.

3.
Я і сьогодні про ті дні не забуваю,
На нашу зустріч в кінці літа я чекаю.
Ти обіцяв мені зимою,  пам’ятаєш?
Я відчуваю,  ти цю зустріч теж бажаєш.
Люблю поплавати у річці в літню спеку,
Люблю, коли в гнізді сидять лелеки,
Люблю працюючі фонтани, літні квіти,
Але, скоріше хай приходить кінець літа.

Приспів:
А пам’ятаєш,
Як в Інгулі ми купались?
А пам’ятаєш,
Як до ранку цілувались?
Під звуки музики
Майбутнє планували.
А знаєш, 
Я про це  не забувала.


Рецензии