615 протир ч...

Вже 6:15... занадто пізно для життя.
Робить не, варто все чого нам треба.
Відмовитись від безкінечного виття.
Закреслити безкрайність цого неба.

Відчути те чого нема на справді.
Залишити, зламати всі канони.
Давайте не соромитись, а жить по правді.
Виконувати Божі, всі  закони.


Рецензии
Привет Дима!Умничка

Владимир Баварский   14.09.2009 21:13     Заявить о нарушении