В путь

Всі цифри, всі нулі пройшли повз мене.
Життя триває, плине як вода.
Всі наслідки трактую я окремо.
У кожного своя є голова.

Не треба кричати, які ми хороші.
Ганьбити все те, чого не змогли.
Не всі на людей в середені схожі.
По різному можна мети досягти.

Окремо від мозку серце існує.
Провину відчуєш, забудеш і ''в путь''.
Потрібно дізнатися, що чим керує.
Примусить себе межу перетнуть.


Рецензии