Молитва

Сьогодні  вранці я ходила до собору,
Хоча всього три дні тому  була…
Підвівши погляд свій так високо угору,
Дивилася на золотії купола.
Святій княгині Ользі тихо помолилась -
Заступниця моя, ношу її ім’я.
В молитві  своїм болем з нею поділилась,
Покаялася їй грішна душа моя.
І знов біля Святого СЕргія схилилась,
За тебе заступатися  просила.
І перед ним я в котре щиро повинилась,
Стояла  поки свічка не згоріла.
Святому Миколаю Чудотворцю,  за чудеса,
Що дав  мені,  і за які молюся  -
Букетик свіжих квітів до ікони принесла
І свічку запалила, і хрещуся.
Прошу у Бога, щоб простив мені мій гріх,
Якщо це гріх  –  любов до тебе.
Молю, щоб бути разом нам з тобою допоміг,
Якщо не тут,  то там…далеко в небі.
Стою під куполом Центрального Собору,
Сама себе не відчуваю – чи я є?
І тільки дзвонів передзвін, і  пісня хору,
І я молюся за життя  своє, твоє…


Рецензии