Just me...

Maybe stuped, maybe clever.
Fell in love with you forever.
Maybe boring, maybe shock,
Maybe tango, maybe rock.


I'm so different, my dear:
I'm an apple, I'm a pear,
I'm so happy or so sad,
I am good, but I am bad.


I can cry, and I can sing
In my own submarine.
It's my life and it's my world,
And I save it more, than gold.


Maybe there, maybe here,
If I want, I'll disappear.
It's my feelling, it's my stream.
Very simple. It's my dream.


Рецензии