Про життя...

Я прокинутись хочу і взнати – для чого живу
Хай радіє весь світ! – я до цього готую себе
Зараз я пізнаю все неначе у сні – а коли ж наяву
Я побачу свій Путь, що до себе мене приведе?

Розкриваючи тайни приховані в лавах століть
Вчуся я любуватися кожним зеленим листком
Цей листочок в мережеві променів – так мерехтить!
Погляд прагне втекти – я ж пірнаю в глибінь дивним сном

Де та мить? Де той звук? Де той крок? - що зробити для вас -
Щоб даремно цей час, щоб даремно цей день не минув?!...
Вчуся жити я, вчуся любити весь час,
Щоб зробити все те, що раніше зробити забув.

Дивна в’язь несподіваних, але цікавих подій
На доріжку посипану смутком і сміхом лягає мою.
Мало мріяти лиш – і життя вимагатиме дій -
Я неначе на березі моря у бурю стою

Таємничі стосунки і дивні, магічні жінки,
Збіг обставин і трепетне крил розкриття
Але часом буває – що хочеш одне - робиш все навпаки…
А навколо вирує, пливе і сміється життя!...

==========================================


Рецензии
Обожнюю вірші українською мовою!
Щоб коли читаєш, повністю "осісти" у вірші...
Дуже сподобалось, чудовий вірш! Чудові слова!
З повагою,

Рей Райт   27.03.2012 14:15     Заявить о нарушении
Анастасія - благодарую за теплий відгук!
Будь щаслива!

Юрий Борщ   30.03.2012 10:32   Заявить о нарушении
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.