Украiнськi анапести

Ненавижу холодні країни,
Ненавижу тайгу і Сибір,
Ненавижу я жити в чужині.
Хай, одначе, і тут буде мир.

Але хочу на рідну Вкраїну.
Але хочу я степом гуляти.
Але хочу забути чужину.
Але хочу кохання там мати.

Певно знаю, колись я там буду.
Певно знаю, сповняться всі мрії.
Певно знаю, все зле я забуду…
І не дам я умерти надії!

жовтень 1997 р.


Рецензии