Батарея

У пустій квартирі сумно
Батарейці телефону
Вже давно так не співає,
Хоч і змінені ринг-тони
На панелі чиїсь сльози -
Зачепили мікросхеми
Зі стола штовхає вібро,
Не відключене, напевно
В телефонній книжці вітер
Група «друзі» все пустує
Нема часу все змінити,
Бо годинник не працює
Бо на ньому вічна північ
Вже чотири дні до ряду
СМСка – хтось згадає –
Ні, як завжди, оператор
Борг якийсь ще не погашен
І не вмовити машину
На один дзвінок до раю
На заставці хтось сміється
Хтось відомий, бо щасливий
Хтось щасливий, бо відомий
З тих, хто крає твоє серце
«не журись – все буде файно»
Знову пише привітання
Батарея зовсім сіла
Бо втомилась від чекання


Рецензии