Так нiхто не кохав!

«Запам'ятай — ще будуть у житті,
Усякі дні, усякі будуть люди,
Але ніхто ніколи в майбутті
Любить тебе, як я, не буде».
А. П. 1978

Що літнє сонце змінить дощ і мряка,
Ми ледве помічаєм поміж справ.
За ці літа бувало все і всяке,
Та так, як ви — ніхто не покохав.

Все вернеться — по колу чи спіралі,
Та шістдесят — не сорок, що не прав.
Любили і любитимуть надалі,
Та так, як ви — ніхто не покохав.

Нащо ж будити почуття поснулі?
Погодьтеся, хоч час усе приспав,
Вас теж за всі літа оті минулі.
Як я — ніхто й ніколи не кохав!


Рецензии
Добрий день! Дивні образи пливуть перед очима, читаючи Ваші зворушливі вірші.
Дякую. З повагою

Иван Дорош   11.07.2015 22:33     Заявить о нарушении
На это произведение написано 8 рецензий, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.