не надышаться

не надышаться
не насмотреться
не уснуть
утонуть
в миг
согреться
душой
опереться
на силу
на волю
хотеть
улететь
испариться
на долю
в тебе
раствориться
замереть
насладиться
позволить
случиться
счастью
родиться
как птица
парить
умирать
но в полете
дышать
возродиться
в заботе
на ноте
рассвета
сердечными ритмами
руками
согрета
нежности
литрами
теплого света
эмоции
краски
в безбрежности
ласки
сильнее прижаться
не расставаться
не насмотреться
не надышаться


12/07/09


Рецензии