Я тебе завжди чекала

Я ТЕБЕ ЗАВЖДИ ЧЕКАЛА
ЛИШ ТЕБЕ ПОТРЕБУВАЛА
ТИ НІКУДИ НЕ ВТЕЧЕШ
І МЕНЕ НЕ ВІДРЕЧЕШ
КОХАЙ МЕНЕ, БЕЗ МЕНЕ МЛІЙ
БУДЬ ЗІ МНОЮ МИЛИЙ МІЙ
КОХАННЯМ, ПРИСТРАСТЮ НА МЕНЕ ВІЙ
Я ТЕБЕ КОХАЮ НІЖНО
ТЕБЕ ТРИМАЮ МІЦНО
ДО ТЕБЕ ОДНОГО ПРЯМУЮ
ЛИШ ПРО ТЕБЕ ОДНОГО МУДРУЮ
МОЯ ДУША НУДЬГУЄ…
ДО ТЕБЕ ПРАГНЕ –ЧИМЧИКУЄ…
СПАТИ СПОКІЙНО ОДНА
ВЖЕ НЕ В СИЛАХ ВОНА,
МОЯ ДУША-ТВОЯ,
ТВОЯ-ТО ВЖЕ МОЯ.
ПОКІРНО ТИХО ОДИНОКО СТРАЖДАЮ,
ТЕБЕ ЄДИНОГО Я СОБІ БАЖАЮ!
ПРО ТЕБЕ ЧАРІВНОГО Я МРІЮ!
КОХАЙ МЕНЕ, БО Я ТЕБЕ КОХАЮ!


Рецензии