м зки равлика

Мізки равлика слизькі та маленькі.
Часом непомітні. Навіть прозорі.
Але яке в біса маємо право на ці похіденьки —
казати, що равлик нечуйний й тупий апріорі?!

Він не тупий! Він нечасто до вас висовується,
Бо не любить дурні обличчя з відтінком цікавості…
Із собою — весь світ на плечах,І у нім переховується.
І нема там нещастя, немає, авжеж, і лукавості.

Равлик дуже сміливий: життя — як по лезу ножа,
Він висить на травинці — та наче над смертною прірвою,
А ворона над ним, як фашистський нічний дирижабль,
А фотограф — мутант із левиною гривою

Ну а равлик… неспішно повзе по справах своїх,
Залишає по собі сліди — помаранчеві соплі,
Його тільце спіральне, і схоже на мізки твої…
Він крутий. Не звєздіть. второпали? =)


Рецензии
Класна ідея))) Справді дуже мило.

Лиана Абрамова   21.06.2010 23:35     Заявить о нарушении
Дякую) На парі з англійської колись настрочила)

Александра Очман   31.07.2010 13:47   Заявить о нарушении