ВIН!

Це було — згадати несила —
Мов темної ночі дзвін.
Я увійшла й заніміла —
ВІН!!!

Насторожено і вороже
Ти погляд сховав уміло,
Та пізно, я зрозуміла —
Він зможе!

Це було не до речі,
Не в тему, та в саму суть:
Я збагнула — ці плечі
В и т р и м а ю т ь !

Тане час швидкоплинно
І не втямлю я, що б це значило,
Я твоя з тієї хвилини,
Як уперше тебе побачила.


Рецензии
На это произведение написано 5 рецензий, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.