Снiгурка в траурнiм нарядi...

Весна прийшла…
І ліс прокинувся…
Щоб жити…

Снігурка  в траурнім наряді…
Прощається  з коханим …
Сніжинки визбиравши в лісі…

Мій любий…
Це тобі…
В дорогу…
Сніжинки крижані…
Що падали з мого волосся…
Тебе від сонечка спасали…
Коли тебе ночами…
Голубила…
Іскристим покривалом…

05.07.2009  Зэлэный Иван
_____________________________________
Мои работы:

Живопись:


Рецензии