Ну i... хто винен?!

І не варто тобі і мені намагатися
щось зрозуміти...

Ні до чого.

І не варто мені і тобі намагатися
збутися,
все це півшеляга
вік, як 
не коштує,
вся ця історія соїзувірств
і твоїх, і моїх
а питання:
– Чому
 все це, трапилося? –
 він
і смішний, і наївний,
намучилися,
ох,
і намучилися
з
ним...

Обидва.

І пора б нам все, все припинити,
і край!
Але, навіть,
півшеляга все це не коштує,
щоб
перервати зв'язок
перевернених
соїзувірств поневічених душ
хоч
наму
чом чом
уче
мумучилися
з
ним...

Обидва.

То ж, стоїмо,
як ті  пні,
на своєму,
не знаємо,
що ми тут маємо?
І.
Головне.

ЩО РОБИТИ?!

Не знаємо,
що нам робити
тепер...


Рецензии
Это какая-то ошибка компьютера:
"хоч
наму
чом чом
уче
мумучилися
з
ним"?
То-есть - "хоч намучилися з ним"? Чи така задумка автора, а я не допетрав?
А заголовок "Кто виноват?" досить цікавий, як продовження питання "что делать?" З повагою

Олег Омелянчук   13.09.2010 13:35     Заявить о нарушении
Нет, нет компьютер не при делах...
Спасибо.

Ицхак Скородинский   14.09.2010 02:03   Заявить о нарушении