Трыялет на белорусском языке

Глядзеў у ваду і ў касцёр,
І многа цудаў там убачыў.
Калі мне вецер цела лашчыў,
Глядзеў у ваду і ў касцёр.


Няхай мне сумна гэтай ноччу,
І ногі да мазоляў сцёр
Глядзеў у ваду і ў касцёр,
І многа цудаў там убачыў.


Рецензии