Грань Разумного

Кардэ музэ фрагэн фост
Эшлэ модэ дидэ кост
Альбэн грэнгэ Минэс там
Грэнго форэс баде грам.

Дэмбэ кармэ судэ бэк
Кускэ фарэ блондэ стэк
Помэ срэдэ измэ фок
Кастэ морэ фрозэ шок

Моджэ китэ ой фо тэт
Пробэ крон монито кред
Измэ нотэ срамэн да
Кронэ плат сранито-та.


Рецензии