Мишачий з зд

У коморі з’їзд зібрали,

І президію обрали.

Вирішили все у раз -

Висилить кота від нас.

«Геть кота!» – усі сказали,

І такий вже галас зняли,

Що збудили аж Мурка.

Кіт на з’їзд той завітав,

Резолюцію наклав:

«З’їзд мишей я одобряю,

Всіх учасників вітаю.

Ох, смачнющий з’їзд у вас,

В нас збирайтеся весь час!


Рецензии