За моiм вiкном...

За моїм вікном лиш хмари,
Що повисли мов примари
В чорнім та сухім гіллі
У холодній цій весні.
Бачу тон, півтон і барву,
Бачу синь далеку й гарну,
Плями сірі й темні фарби,
Що розляпані бездарно.
Сонце вже зайшло, лиш бачу
Промені його ледачі
Обрій золотом прибрали
Якось тьмяно і невдало.
Бачу як усе минає
Світло світ цей покидає
Мабуть зараз десь там ранок
Десь такий п’янкий світанок
За моїм вікном темніє
І туман усе рясніє
За моїм вікном лиш хмари
Вже не виснуть мов примари.


Рецензии
обажаю стихи на укр.языке!!!!!

Димко Дяк   09.08.2009 22:41     Заявить о нарушении