Великдень

                "Великдень."


                У квітні поле зеленіє
                Весняне сонце в квітні гріє
                Сади цвітуть і шаленіє
                Народ від теплих днів весни.

                Великдень ми святкуєм в квітні
                З дощем і сонячним теплом
                Воскрес Христос в землі славітній
                Вікторія добра над злом.

                Великдень світлого творіння
                До нас приходить розуміння
                Що всі під Богом ходим ми
                Безсмертність душ відчули ми.

                Воскрес Христос,життя воскресло
                Зникла темрява з землі
                Прийшли ті благодатні дні
                Що людство славить на весні.


Рецензии