Х ба душа на мове белураскай

Хіба душа на мове белураскай,
Душой ня будзе? Будзе, як была.
Але якая розуму нагрузка
Так разважаць? Мне цяжка. Ці здарма
Лобоў завецца ў людзей каханнем?
Любоў да Бога – ўсё адно любоў.
За кожнаю малітваю – спатканне,
А за спатканнем цішыня ізноў.


Рецензии