СОЛО

Я дихаю рівно, спокійно, як в сні.
Та в серці моєму чарівні пісні.
Мелодія гарна - дзвінка, як дзвіночок.
Медові слова ніби жару клубочок.

Вони незвичайні, ласкаві, грайливі.
Хай милий їх слуха і буде щасливим -
Відчує кохання у кожному слові,
Побаче всю велич моєї любові.

Нехай наповняють вони його серце
Любов’ю своєю, і він відізветься.
Хоч пісні кохання лунають навколо.
Його ж зачарує моє лише соло...


Рецензии