Ти, любий, всюди...

Ти, любий, всюди ...
В моїх думках, в очах-озерцях..
Ось тут у грудях,
Де в ритмі б"ється моє серце!!

Ти в віщих снах,
Що насинаються щоночі.
В моїх рядках,
що ляжуть римами пророче!!

В душі моїй,
Котра живе одним тобою..
В журбі сумній,
Коли ти знову не зі мною!!

Ти в кожнім дні..
Сьогодні, завтра і потому !!
Належ мені !!
Належу я тобі одному !!


Рецензии