Ричард Бротиган. Пора снова учиться

Пора снова учиться
спать одному,
тут дело в стойкости.


___________________________
Richard Brautigan. It's Time To Train Yourself

It's time to train yourself
to sleep alone again
and it's so fucking hard.


Рецензии