Одержима

Одержима… Любов убиває.
Покалічений мозок кричить.
Ти десь там, де надія зникає.
Я ще тут, де минуле гірчить.
І я знов нічия… Дуже страшно…
Дуже гидко дивитись в пусте.
Мої мрії згасають не вчасно.
Безнадія сміється в лице…
Мені сумно себе забувати
Біль руйнує мій замок з піску.
Я дозволила серцю страждати.
Це мій вибір. Я просто люблю…


Рецензии
На это произведение написаны 4 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.