Я залишаю тебе там...

Декілька слів- та й пора додому,
Я залишаю тебе там-
Декілька днів- втомувати втому.
Я залишаю тебе снам.

В мареві ночі будемо ними,
Звісно, якщо ти мене згадаєшь,
Хлопець з очима ніби сумними,
Чи ми зустрінемось- як гадаєшь?

Я залишаю тебе там, де
Спогади пестять барви світанку,
Я залишаю тебе там, де
„Шторы-портьеры” звуться „фіранкою”.

Там, де я знову з‘явитися хочу,
Там, де історія на долонці.
Де найгарніші у місті очі
В мого янгола-охоронця.

2005


* Строго не судите:)) Это была проба пера...


Рецензии
Такие ПРОБЫ необходимо повторять чаще. Очень красиво

Серж Тютюнник   29.08.2012 23:19     Заявить о нарушении
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.