Ходить сон

«Ой ходить сон коло вікон…» -
Ти співаєш доні серед ночі.
Мале дитя не знає заборон,
І спати воно геть не хоче.

«Якщо він ходить, то чому один?
І що йому під вікнами там треба?
А в нього теж є донечка і син?
Він спить на хмарці, десь у небі?»

Потік питань, а відповідь одна –
«Вже пізно, доню, треба спати.»
Вона стиха і засина
І ти схиливсь над ліжечком дитяти.


Рецензии
Ніжно аж заколисує.

Орехова Галина   11.08.2010 12:31     Заявить о нарушении