Крик

Крізь вікна, стіни, хмари і крізь сонце,
Летять, як спалах, вітер, куля, гра зі сцени –
Летять мої думки до тебе в гості,
Спитати: як ти, де ти…там, без мене…

Ти їх читаєш, як листи на небосхилі,
І спалюєш байдужістю мовчання,
Без відповіді полишивши крик душі…
Я теж тебе мабуть залишу без кохання…

15.06.2009 рік


Рецензии