Вередливий котик

В мене є маленький котик.
Чорно-білий, звуть Муркотик.
Як на припічку сідає -
Свої  лапки він вмиває,
Як метелика побаче –
Дуже високо він скаче.
А як кинеш каші ложку
Він кричить: « Хочу картошку!»


Рецензии