Моя мавка

.........................................А.Ш.

Я тобі під ноги кину квіти.
Заплету тобі в волосся листя.
Ти моя казкова грізна мавка.
Таємничо недосяжно-чиста…

Ти моє неперевершене натхнення,
Я тобою повна аж до краю.
Ти в моєму серці як у пастці –
Я тебе безжалісно кохаю…

Я без тебе – як загублена дитина,
Може й так – ти й без мене щаслива…
Але погляд лиш в палаюче обличчя –
І немає сумнівів, бо вірю…

15.06.2009 рік


Рецензии