***

Розбіжуся – і в ранок,
Розітну голубінь,
Білих хмарок серпанок
 розстелю на траві,
До пташиного співу
Я легенько торкнусь
І на поклик дитинства
В ранок цей обернусь.
Заплету в спогад мрію,
Зітру зморшки з душі,
Зрине хвиля надії
На життєвій воді.
Крізь примружені вії
 Подивлюся на світ,
Доки сонце не ввійде
У яскравий зеніт.

                * * *


Рецензии